Training Program

Esti la o facultate cu profil real sau tehnic si vrei sa inveti sa programezi, dar nu gasesti un drum cat mai direct catre aceasta?

  • De ce sa te chinui sa inveti singur?
  • De ce sa nu ai raspunsuri rapide intrebarilor tale?
  • De ce sa nu te poti consulta cu nimeni in mod real?
  • De ce sa nu poti aborda didactic proiecte ce implica in rezolvarea lor mai mult de o persoana?

Suntem o echipa tanara cu membri ce detin insa o vasta experienta in domeniu. Oferim clientilor cele mai bune si inovative solutii de pe piata pentru a ne integra in procesele software ale acestora si pentru a le imbunatati intr-un mod care sa aduca plus valoare in cel mai scurt timp.


Pentru aceasta AVEM NEVOIE SI DE TINE si ne dorim ca tu sa inveti impreuna cu noi, sa cresti impreuna cu noi si sa impartasim experientele noastre profesionale.


Stim ca este nevoie de practica si de constructie efectiva de proiecte pentru ca tu sa prinzi increderea de care ai nevoie mai departe si de aceea oferta noastra este simpla: VINO SA INVATAM IMPREUNA! Vrem sa aprofundam impreuna cu tine, in practica, notiuni de JavaScript, JavaScript ES6, Angular JS, Ionic Framework, HTML, CSS, PHP, MySQL, Symphony, Doctrine ORM. Oricat de complicat suna in prima faza, impreuna vom reusi cu siguranta sa le intelegem si sa le stapanim!


Oferta noastra catre tine NU IMPLICA NICI UN FEL DE COST DIN PARTEA TA! Castigul nostru este reprezentat de experienta pe care o acumulam impreuna si de integrarea ta in echipa noastra!


Te asteptam sa ne spui ca te intereseaza la adresa noastra de email office@mountsoftware.ro sau completand formularul de mai jos. Te vom chema in mod sigur sa ne cunoastem!


Multumim,
Echipa Mountsoftware

We create amazing experiences for our clients. Want to try us?