Comunicat de presă

Anunt incepere proiect POR 2.2

(28 noiembrie 2018)


Proiect cofinanţat din REGIO - PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020

Axa Prioritară “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”

Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor

Titlul proiectului: Diversificarea activitatii societatii Mount Software SRL prin achizitionarea unei platforme prelucrare date
Cod Contract: SMIS 116679
Beneficiar: MOUNT SOFTWARE SRL

COMUNICAT DE PRESĂ Lansarea proiectului „Diversificarea activitatii societatii Mount Software SRL prin achizitionarea unei platforme prelucrare date”

SC MOUNT SOFTWARE SRL implementează, începând cu 05 septembrie 2018, proiectul „Diversificarea activitatii societatii Mount Software SRL prin achizitionarea unei platforme prelucrare date”.

Proiectul, in valoare totală de 3.966.246,20 lei, este aferent contractului nr. 3023/ 05.09.2018 si este cofinantat, prin REGIO - Programul Operational Regional, din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in contributie de 2.374.160.44 lei, respectiv din Bugetul National, in contributie de 418.969,48 lei. Proiectul se va desfasura in Brasov.

Principalul obiectiv al proiectului il reprezinta comercializarea unei game de servicii inovatoare pe piata nationala, respectiv un serviciu cloud de Entreprise Resource Planning destinat PFA-urilor, microintreprinderilor si intreprinderilor mici, pentru care solutiile ERP clasice sunt inaccesibile din punct de vedere financiar.
Data de finalizare a proiectului este 30.06.2020

Contact: Alexandru Mincu
e-mail: alex@mountsoftware.ro

Anunț lansare proiect

Luni, 28 august 2017

Competitivi impreuna!
Proiect cofinanţat din PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020

Axa Prioritară 2 "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă"
Obiectiv specific 2.2. „Creşterea contribuţiei sectorului TIC pentru competitivitatea economică”

Acţiunea 2.2.1 „Sprijinirea creşterii valorii adăugate generate de sectorul TIC şi a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”

Titlul proiectului: SISTEM INFORMATIC INTEGRAT PENTRU COLECTAREA SI PROCESAREA DE DATE ANONIME IN INTERIORUL SPATIILOR COMERCIALE
Cod Contract: SMIS 115698
Beneficiar: Mount Software SRL

COMUNICAT DE PRESĂ
Lansarea proiectului „ SISTEM INFORMATIC INTEGRAT PENTRU COLECTAREA SI PROCESAREA DE DATE ANONIME IN INTERIORUL SPATIILOR COMERCIALE”

SC Mount Software SRL implementează, începând cu 04 septembrie 2017, proiectul „ SISTEM INFORMATIC INTEGRAT PENTRU COLECTAREA SI PROCESAREA DE DATE ANONIME IN INTERIORUL SPATIILOR COMERCIALE”.

Proiectul, in valoare totală de 1.649.654,65 lei, este aferent contractului nr. 77/ 07.08.2017 si are o perioadă de implementare de 18 luni, si este cofinantat, prin Programul Operational Competitivitate, din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in contributie de 898.360,23 lei, respectiv din Bugetul National, in contributie de 224.590,06 lei. Proiectul se va desfasura in Bucuresti.

Proiectul are drept obiectiv general cresterea competitivitatii economice a solicitantului prin dezvoltarea unei platforme SaaS care sa ofere informatii cheie pentru operatorii economici care doresc sa contextualizeze informatiile si datele colectate in mod anonim privind traficul clientilor/vizitatorilor spatiului privat comercial si generarea de servicii inteligente pentru cresterea volumului de vanzari si loializarea clientilor.

Obiectivul specific este proiectarea, realizarea si testarea sistemului informatic dedicat colectarii, modelarii, analizarii si diseminarii informatiilor colectate in mod anonim, dar care sa permita recunoasterea terminalelor capabile WiFi apartinand clientilor/vizitatorilor.